HonkbalWeek Haarlem | Toekomst Honkbalweek Haarlem
17412
single,single-post,postid-17412,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.2,vc_responsive

Toekomst Honkbalweek Haarlem

HWHlogo-2016-OR

16 Dec Toekomst Honkbalweek Haarlem

De Honkbalweek, sedert 1961 niet alleen een begrip in Haarlem en Nederland, maar ook in het buitenland, heeft met de finalewedstrijd van de 28e editie in 2016 haar laatste wedstrijd gespeeld.
Vanaf de voorbereidingen voor de Week in 2012 werd de invloed van de economische crisis al merkbaar op de organisatie van de HWH 2012. In 2014 was deze invloed nog duidelijker aanwezig.

In de aanloop naar de Honkbalweek 2016 waren er positieve berichten over het herstel van de economie, zodat gematigd optimistisch werd gestart met de organisatie van de Honkbalweek Haarlem 2016.
Van het aangekondigde herstel van de economie heeft de Honkbalweek 2016 niet veel gemerkt.

De voorzichtig begrote post sponsorinkomsten is niet  gerealiseerd. Deze tegenslag heeft er toe geleid, dat de opgebouwde financiële buffer met de laatste  homerun is weggeslagen.

Met veel tegenzin is het besluit genomen dat het na 55 jaar financieel niet meer verantwoord is een Honkbalweek te organiseren.

Een mooi tijdperk van 28 Honkbalweken komt hiermede helaas tot een einde.

Wij danken de vaste relaties voor de goede samenwerking, de trouwe Honkbalweekfans voor de bijzondere sfeer en uiteraard de zeer gewaardeerde medewerkers voor hun tomeloze inzet.

Stichting  Honkbalweek

Geen reactie's

Geef een reactie