Honkbalweek 2020

We kijken terug op een prachtig toernooi met schitterend honkbal, prachtig weer en een bomvol stadion met enthousiaste bezoekers. We zijn trots op het resultaat en bedanken alle medewerkers, partners, sponsoren en de KNBSB voor hun vertrouwen in Honkbalweek Haarlem. Inmiddels zijn we al weer druk bezig met de Honkbalweek Haarlem 2020. Deze jubileumeditie vindt plaats van 26 juni tot en met 5 juli 2020. 

Lets play ball! 

Leesvoer online!

Leesvoer online

Schrijf je in en volg alle updates omtrent Honkbalweek Haarlem 2018.

Volg ons live via YouTube!

 

Honkbalweek podcast

Luistervoer online

 

 

Win bij de Vriendenloterij en steun ons!

Door mee te doen aan de vriendenloterij, steun je niet alleen de Honkbalweek van dit jaar, maar ook in de toekomst. Daarnaast maak je kans op hele mooie prijzen. Een win-win-win situatie dus.

Bij de vriendenloterij is je mobiele nummer jouw lotnummer. Van je inleg gaat de helft naar de Honkbalweek. Elke maand maak je automatisch kans op ruim 100.000 prijzen die oplopen tot wel €100.000. Ook is er elke maand de Vriendenloterij Auto Jackpot en kun je een Volkswagen Polo ter waarde van €25.000 winnen. Een lot kost €13,50 en je mag meedoen zolang als je wilt. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

Als je je nu inschrijft krijg je van ons de originele Honkbalweek Dopper als welkomstcadeau!

Heb je al een Vriendenlot maar steun je een ander doel?

Ben je al lid van de vriendenloterij, maar gaat je voorkeur ernaar uit om exclusief de Honkbalweek te steunen, dan kun je je Vriendenlot omzetten.

Lees hier meer over onze samenwerking met de Vriendenloterij.

Nieuws

Doe mee aan de Bubble Battle!

Tijdens de Haarlem Honkbalweek wordt er iedere dag na de middagwedstrijd een Bubble Battle gehouden. Twee teams van vijf spelers strijden in een enorme bubblebal tegen elkaar in een vol Pim Mulierstadion. Het spel is simpel:...
Read More
  • Logo ITDS honkbalweek haarlem