Honkbalweek Business Club

Honkbal is bij uitstek een evenement om te netwerken. Het tempo van de wedstrijd geeft ruimte om elkaar beter te leren kennen. De eerste contacten voor de wedstrijd en daarna tussen de innings door of na afloop bieden genoeg gelegenheid om te netwerken.

De Honkbalweek is uiteraard gebaat bij een goede business club. Een succesvol evenement als de Honkbalweek heeft zowel een lokaal, nationaal als een internationaal karakter. Het evenement heeft absoluut de steun nodig van toeschouwers, overheden, media en sponsors. Een business club is een mooie toevoeging daarop.

Behoor je tot deze groep (Haarlemse) ondernemers die op een bijzondere manier wil netwerken en wil je jouw relaties een netwerkgelegenheid bieden? Heb je een bedrijf, hou je van sport en wil je de Honkbalweek steunen? Dan nodigen we jouw hierbij uit om lid te worden van:

De Businessclub van de Honkbalweek Haarlem.

De doelstelling van deze club zijn:

  • Informele business to business contacten onderhouden in een sportieve sfeer
  • Tijdens de Honkbalweek genieten van enkele mooie wedstrijden op de VIP Galerij
  • De continuïteit van de Honkbalweek en daarbij de honkbalsport ondersteunen

In de praktijk betekent dit dat je tijdens de Honkbalweek automatisch recht hebt op toegang tot de VIP galerij boven de tribunes op enkele wedstrijddagen, inclusief onbeperkt fris, bier en wijn plus diverse snacks en bittergarnituur.

Ook word je uitgenodigd op een gezellige partnerbijeenkomst met een interessant thema plus inleider in het jaar waarop de Honkbalweek niet gehouden wordt.

Je kan kiezen voor twee vormen van lidmaatschap:

A        Vier VIP-dagkaarten op een door u te bepalen datum,    €600 per Honkbalweek

B        Acht VIP-dagkaarten op een door u te bepalen datum, €1200 per Honkbalweek

Vul je gegevens svp in het onderstaande formulier, dan maken wij alles in orde, de uitnodigingen worden verstuurd als het definitieve wedstrijdschema bekend is, wij gaan er dan met elkaar een geweldige Honkbalweek van maken!