Horeca & Entertainment

Entertainment

Entertainment tijdens de Honkbalweek

Natuurlijk is er zoals het bij een echte Honkbalweek hoort volop entertainment rondom de wedstrijden. Er staan meerdere foodtrucks op het terrein en kraampjes met honkbal gadgets en sportkleding. In de vernieuwde publiekstent zullen elke dag verschillende artiesten optreden. In samenwerking met Villa Westend en Exclusivents wordt er een gevarieerd programma samengesteld. Op de eerste vrijdagavond pakken we meteen flink uit met een topzanger, waarvan we de naam nog even geheim willen houden. Een bezoek aan de Honkbalweek is een compleet avondje uit: eerst lekker honkbal kijken en daarna genieten van een lekker moppie muziek met een hapje en een drankje.

Funpark

Op het Funpark van de Honkbalweek worden er verschillende honkbalclinics en andere activiteiten georganiseerd tijdens de Honkbalweek. Wil je na het zien van een honkbalwedstrijd zelf ook even lekker aan de slag? Op het softbalveld dat naast het stadion ligt worden er dagelijks leuke en leerzame sportactiviteiten georganiseerd, soms tegen een kleine vergoeding. Zo is bijvoorbeeld de Funbus van de KNBSB de hele week aanwezig. Daar kun je allerlei verschillende honkbalspelletjes doen: gooien op snelheid, slaan in de slagtunnel en andere behendigheidsspelletjes.

De U16 en U19 spelers van Oranje geven clinics op 18, 19, 21 en 22 juli; de opbrengst hiervan gebruiken ze voor hun trip naar Florida. De National Base- en Softball Clinic is op vrijdag 20 juli. 

Tijdens de Honkbalweek wordt er Iedere speeldag een Battle of the Bubbles georganiseerd. Direct na de middagwedstrijd nemen twee teams van 4 personen het tegen elkaar op. Je kunt je als team in het stadion aanmelden vanaf de eerste toernooidag. De uiteindelijke finale wordt op zondag 22 juli gespeeld. Daarnaast kunnen kinderen individueel op het Funpark tegen een kleine vergoeding de hele dag terecht voor leuke Bubblespelletjes . Meer informatie bij www.kuijperssports.nl

Houd de website en onze social media in de gaten voor het complete programma!

Horeca

Ook dit jaar hebben wij speciale VIP-arrangementen. Bekijk deze hier.

Daghap

Tijdens de Honkbalweek zal er dagelijks tussen 17.00 en 19:00 een daghap te koop zijn. Deze worden u aangeboden door Villa Westend en Brouwerskolkje Exclusief.
Voor wie eens wat anders wil dan patat is er een heerlijke maaltijd met een consumptie voor €10.

Menu:

Vrijdag 13 juli Macaroni + salade
Zaterdag 14 juli Bami Goreng + sate
Zondag 15 juli Preischotel + worstje
Maandag 16 juli Pompoen rucola stamppot + spek
Dinsdag 17 juli Tortellini + salade
Woensdag 18 juli Nasi goreng + sate
Donderdag 19 juli Chili con carne
Vrijdag 20 juli Spaghetti + salade
Zaterdag 21 juli Andijvie + gehaktbal
Zondag 22 juli – geen daghap – einde event

Alle maaltijden worden in de basis vegetarisch geserveerd. Als er vlees bij zit dan wordt dit apart geserveerd.

 

Cashless

Voor het eerst is de Honkbalweek cashless. Met PIN kunnen toegangskaarten gekocht worden maar ook muntjes. Deze muntjes vertegenwoordigen een waarde van € 2,50. Hiermee kun je al je drankjes en snacks betalen. Makkelijk voor consument en verkoper, de wachttijden zullen minder worden. Op zondag 22 juli kunnen de te veel gekochte muntjes weer ingewisseld worden voor euro’s.

LET OP: Voor de toiletten en bewaakte fietsenstalling moet je €0,50 in contanten afrekenen.