Gereserveerde kaarten

Honkballiefhebbers die ook zeker willen zijn van een gereserveerde stoel achter het 1e honk kunnen een verzoek doen (ovv naam contactpersoon en aantal gewenste passe-partouts) via genodigden@honkbalweek.nl. Vanaf 1 juni worden de passe-partouts voor de gereserveerde tribune automatisch via het verkoopsysteem toegekend

Gereserveerde passe-partouts

Achter het 1e honk zijn 140 plaatsen beschikbaar voor aanvragen van een gereserveerde passe-partout. Honkballiefhebbers die aanwezig zijn geweest bij eerdere edities van de honkbalweek zijn- via een mailbericht- op de hoogte gebracht en hebben hun voorkeur voor een stoel kunnen aangeven. Aanvragen zijn op volgorde van binnenkomst behandeld.

Gereserveerde dagkaarten

Naast de gereserveerde passe-partouts zijn er vanaf 5 juni ook gereserveerde dagkaarten achter het 1e honk te reserveren. Ben je niet in de gelegenheid om lang van te voren aanwezig te zijn in het Pim Mulierstadion, dan is wellicht de aanschaf van een ‘gereserveerde dagkaart’ een oplossing. Achter het 1e honk wordt een deel gereserveerd voor dagkaarten. Volwassenen betalen € 31,50 pp voor een dagkaart.