Scholen

Sportvrienden en vriendinnen!

Jullie zijn nu op de scholierensite van de Honkbalweek Haarlem ofwel de HWH. Dat is een tophonkbaltoernooi dat iedere twee jaar in Haarlem wordt gehouden. Ook dit jaar weer, van 13 t/m 22 juli. Dit is de laatste officiële schoolweek, maar jullie hoeven niet meer naar school, ja, om je boeken in te leveren en je rapport te halen. Wij hebben onze HWH juist in die week gepland, zodat zo veel mogelijk jongeren ons toernooi kunnen bezoeken en de ouders nog niet op vakantie zijn. Die kunnen dus ‘s avonds en in het weekend komen. Jullie kunnen hier alles vinden over wat er allemaal te doen is. Ook op Youtube en Facebook staan gave filmpjes van eerdere Honkbalweken. Er is niet alleen tophonkbal maar er zijn ook honkbalworkshops waar jullie aan mee kunnen doen, er is een funny fanpark met veel activiteiten. En het mooie is,  dat kost jullie niks!

Jullie hoeven alleen de baseballquiz die hieronder staat in te vullen en te mailen. Je komt dan in aanmerking voor gratis toegang tot een wedstrijd op een middag. Er is maar één voorwaarde aan verbonden: je komt als groep met een begeleidende leraar binnen en je verlaat na afloop samen het stadion. Mooi toch?!

Deel deze site met je maatjes en klasgenoten, zorg dat je een cluppie bij elkaar hebt, vraag een docent om mee te gaan en kom gezellig langs om te genieten van een mooie sportmiddag! Je docent LO heeft deze informatie ook gekregen; misschien geeft hij wel een cijfer als je genoeg vragen goed hebt beantwoord!

Veel plezier met de quiz en tot ziens in ieder geval op de 29e Honkbalweek Haarlem!

Doe de scholen kennisquiz!

Doet jouw school nog niet mee? Schrijf hier jouw school in!