Vriendenloterij

Win bij de Vriendenloterij en steun de Honkbalweek!

Door mee te doen aan de vriendenloterij, steun je niet alleen de Honkbalweek van dit jaar, maar ook in de toekomst. Daarnaast maak je kans op hele mooie prijzen. Een win-win-win situatie dus.

Hoe werkt het?

Bij de vriendenloterij is je mobiele nummer jouw lotnummer. Van je inleg gaat de helft naar de Honkbalweek. Elke maand maak je automatisch kans op ruim 100.000 prijzen die oplopen tot wel €100.000. Ook is er elke maand de Vriendenloterij Auto Jackpot en kun je een Volkswagen Polo ter waarde van €25.000 winnen. Een lot kost €13,50 en je mag meedoen zolang als je wilt. Er zijn 14 trekkingen per jaar.

*Bij geldprijzen boven de €449 wordt kansspelbelasting ingehouden (kijk voor alle voorwaardes op de website van de vriendenloterij www.vriendenloterij.nl)

De eerste prijs heb je al binnen:

Als je je nu inschrijft krijg je van ons de originele Honkbalweek Dopper als welkomstcadeau.

Met de Honkbalweek zijn we altijd op zoek naar combinaties. Zo willen we graag samenwerken met bedrijven uit de regio en tegelijkertijd willen we meer aandacht besteden aan duurzaamheid. Met de Honkbalweek Dopper slaan we twee vliegen in een klap. Tijdens de Honkbalweek kun je je Dopper vullen met schoon kraanwater en is er minder afval van plastic flessen die worden weggegooid. Mooi toch?

De Vriendenloterij neemt telefonisch contact op om uw deelname te activeren.

Heb je al een Vriendenlot maar steun je een ander doel?

Ben je al lid van de vriendenloterij, maar gaat je voorkeur ernaar uit om exclusief de Honkbalweek te steunen, dan kun je je Vriendenlot omzetten. Vul het onderstaande formulier in, vermeld het mobiele nummer waar je op dit moment mee speelt aan de loterij en vink het vakje omzetten aan. De vriendenloterij neemt telefonisch contact met je op en draagt zorg voor de omzetting.

JaNee

Honkbalweek Dopper ook te koop:

Als je om de een of andere reden nu geen Vriendenlot wilt kopen, maar wel heel graag de Honkbalweek Dopper wilt hebben, dan kunt je deze kopen bij Nihek op de Rijksstraatweg in Haarlem. Ook tijdens de Honkbalweek zijn de Doppers te koop bij de Nihek merchandise stand in het Promodorp. De prijs van dit originele cadeau is slechts €10. En let op, het gaat hier om een beperkte oplage dus het wordt nog een echt collectors item.