Alweer een nieuwe partner voor de Honkbalweek: Collo Architecten

Onze voorzitter is gelukkig ook heel goed in handen schudden. 

Alweer een partner voor de Honkbalweek. Voorzitter Guus van Dee en Rein Braaksma van Collo Architecten schudden de hand. Een partnerschap dat staat als een huis.

Over Collo Architecten
Collo Architecten is een studio met enthousiaste en vakkundige architecten/bouwkundigen die met name werkzaam zijn in de particuliere sector. Dat wil echter niet zeggen dat wij uitdagingen, zoals die van bijvoorbeeld andersoortige bebouwing, reconstructies, keukenontwerp, interieurs e.d. uit de weg gaan. In tegendeel, wij komen hierover graag met u in contact om deelgenoot te kunnen worden van uw enthousiasme. Om een maximaal resultaat voor een opdrachtgever te kunnen bereiken, in welke grootte of vorm dan ook, vinden wij een onderlinge persoonlijke vertrouwensband erg belangrijk en er is ons veel aan gelegen die met u te kunnen opbouwen.

Onze studio heeft een oorsprong in de restauratie waarbij ons het gevoel voor detail, materialisering, verfijning en kleurgebruik met de paplepel is ingebracht. Daarnaast bestrijkt onze interesse en expertise een breed scala aan additionele disciplines, waaronder renovatie, uitbreidingen, herbestemmingen, nieuwbouw en invullingen van binnenstedelijke locaties of verschillende inspirerende combinaties hiervan.