Honkbalweek Haarlem: meer dan alleen tophonkbal!

Op Honkbalweek Haarlem is er naast hoogwaardig honkbal, ook ruimte voor allerlei leuke activiteiten en entertainment. Een dagje Honkbalweek

Eten en drinken

Tijdens de Honkbalweek valt er genoeg lekkers te eten en te drinken. Op de Fanzone vind je onder andere pizza, snacks, salades, burgers, hot dogs, popcorn, vis, belegde broodjes en ijs. Maar ook hebben we verkoelende drankjes en natuurlijk warme dranken beschikbaar. Sommige partners gaan ook artikelen in het stadion verkopen, zodat je niks van de wedstrijd hoeft te missen!

Entertainment

Een honkbalwedstrijd is natuurlijk een geweldig evenement op zich. Maar tijdens een Honkbalwedstrijd is de sfeer ook bepalend voor de beleving. Een wedstrijd tijdens de Honkbalweek staat garant voor hoogwaardig honkbal met een hoge entertainmentfactor. Er wordt tijdens de wedstrijd muziek gedraaid om het publiek te vermaken; en zijn er leuke in-game activaties om het publiek te betrekken.

Buiten de wedstrijden om wordt er in de muziektent live muziek gespeeld door diverse bands, DJ’s en muzikanten. En natuurlijk is er ruimte om in de E-zone een virtueel potje honkbal te spelen. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstratiewedstrijden en kunnen kinderen zelf honkbalspelletjes spelen op het softbalveld.

Winkels

Ook Honkbalweek Haarlem kun je mooie artikelen kopen in de fanzone. Nieuwe honkbalkleding, merchandise of honkbalmemorabilia: je vindt het in de Fanzone. Wil je helemaal iets bijzonders aanschaffen? Denk dan eens aan Honkbalweek Haarlem merchandise!