Frequently Asked Questions

Wanneer vindt Honkbalweek Haarlem plaats in 2024?

Honkbalweek Haarlem vindt plaats tussen 12 tot en met 19 juli 2024

Hoeveel teams doen er mee aan de Honkbalweek?

Aan de Honkbalweek doen 6 teams mee uit verschillende landen, waaronder team Kingdom of the Netherlands, Spanje, Chinese Taipei, Japan, USA en Italië

Kan ik mijn kaarten wisselen voor andere wedstrijden?

Het is helaas niet mogelijk om kaarten te wisselen.

Wat gebeurt er met mijn toegangsbewijs als een wedstrijd is afgelast?

Je ticket wordt dan geldig voor de inhaalwedstrijd. Het kan zijn dat er door de organisatie dan een andere stoel in het stadion (vergelijkbare prijsklasse) wordt aangeboden.

Zijn alle plaatsen in het stadion geplaceerd?

Ja, alle plaatsen in het stadion zijn geplaceerd. Kies dus het mooiste plekje uit in het stadion. Dit jaar is het stadion ingedeeld in secties, waardoor je makkelijk je plek kan vinden en je stoel voor jou gereserveerd blijft.

Mag er gerookt worden?

Het Pim Mullier sportpark is een niet-rokengebied. In het stadion mag niet gerookt of gevaped worden.

Moeten tickets voor kleine kinderen gekocht worden?

Voor kinderen t/m 2 jaar hoeven geen tickets gekocht te worden. Er wordt geacht dat de kinderen op de schoot van de ouder/voogd plaats kunnen nemen

Kan ik mijn hond meenemen?

(Huis)dieren zijn niet toegestaan

Zijn er ook tickets beschikbaar aan de kassa?

Gedurende de honkbalweek is de kassa geopend. Hier kan (via pin of creditcard) een ticket gekocht worden

Wat is het adres van de honkbalweek?

Pim Mulierlaan 1, 2024 BW Haarlem

Ik heb interesse in het huren van een stand. Waar kan ik deze informatie terugvinden?

Het is mogelijk om tijdens de Honkbalweek een stand te huren om uw producten te presenteren. Graag ontvangen we meer informatie over uw organisatie via info@honkbalweek.nl

Ik heb interesse in sponsoring

De Honkbalweek Haarlem biedt uw organisatie de mogelijkheid om in het vizier te komen van een internationaal en divers publiek. Daarnaast heeft u een groot bereik middels adverteren op onze livestream met meer dan 150.000 views uit 43 landen. Stuur een email naar info@honkbalweek.nl voor meer informatie.

Ik heb interesse in VIP tickets

Uw zakenrelaties, collega’s of vrienden in de watten leggen kan met onze exclusieve VIP arrangementen. In onze VIP lounge kunt u onder het genot van hapjes en drankjes genieten van tophonkbal. Dit jaar biedt de Honkbalweek Haarlem ook voor het eerst VIP seats achter de backstop, inclusief service aan de stoel. Zo hoeft u dus niks van de wedstrijd te missen! Bestel direct via DEZE link!

Diefstal en verlies

Bezoekers zijn zelf verantwoordelijk voor hun spullen. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, vernieling en/of kwijtraken van spullen. De organisatie adviseert om geen waardevolle spullen mee te nemen naar het evenement en/of achter te laten in de auto.

Is er weer een Sports Bar dit jaar in 2024?

Jazeker, na het succes van de vorige editie, is er weer een uitgebreide Sports Bar in 2024 op de Honkbalweek Haarlem! Let op: in de Sports Bar zijn eigen consumpties niet toegestaan (dus ook geen koelboxen).

Waar is het mindervalidevak en hoe bereik ik dit?

De mindervalide plaatsen bevinden zich voor sectie A op veldhoogte. Voor begeleiders is een stoel in sectie A vrijgehouden. Wij houden rekening met maximaal 1 begeleider per rolstoel. Gebruikers van rolstoelplaatsen kunnen dezelfde ingang gebruiken als overige bezoekers.

Foto en video opnames
Tijdens de Honkbalweek worden er foto’s en video’s gemaakt om de Honkbalweek in beeld te brengen online en offline, voor sfeerreportages en pr-doeleinden voor komende editie. Mocht u niet in herkenbaar beeld willen dan kunt u dit kenbaar maken bij de rondlopende fotografen en of cameramensen. U kunt ook mailen naar jolein@honkbalweek.nl om uw bezwaar kenbaar te maken.
During  Honkbalweek Haarlem, photos and videos are taken to portray Honkbalweek online and offline, for atmospheric reports and PR purposes for the upcoming edition. If you do not want to be recognizable on images, you can make this known to the photographers and/or cameramen on site. You can also email jolein@honkbalweek.nl to express your objection.