Datum en locatie 

De Honkbalweek Haarlem vindt plaats van 12 t/m 19 juli 2024. Dit is de 31 editie die gespeeld wordt in Haarlem. Het Pim Mulierstadion in Haarlem is de locatie waar internationaal tophonkbal gespeeld wordt. Lees hier meer over de historie.  

Deelnemersveld 

Aan de Honkbalweek Haarlem 2024 doen teams uit 6 verschillende landen mee  

  1. Team Kingdom of the Netherlands 
  2. Team USA
  3. Team Japan
  4. Team Chinese Taipei
  5. Team Spain
  6. Team Italy

Programma 

Iedere dag worden er twee of drie wedstrijden gespeeld. Indien het complete programma bekend is, wordt het op deze site bekendgemaakt.  

Ticketverkoop 

Een ticket kopen voor de Honkbalweek Haarlem is mogelijk vanaf 10 november 2023. Eerst komen de passe-partouts in de verkoop en vervolgens de reguliere tickets. Houd onze social mediakanalen goed in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven! Alle tickets zijn voorzien van een stoelnummer, zodat deze stoel de gehele dag (of meerdere dagen) alleen van jou is!  

Sportsbar 

Voor eenieder die in een ongedwongen sfeer een goede wedstrijd wil kijken op een mooie hoogte, is de Sportsbar de beste plek. De Sportsbar wordt boven de reguliere tribunes gebouwd zodat je een perfect zicht hebt op het speelveld. Daarnaast is de bar direct in de buurt voor een verkoelend drankje of een hapje. Voor de Sportsbar dient een apart ticket te worden gekocht. Consumpties zijn niet onderdeel van de ticketprijs. Tickets voor de Sportsbar gaan in de verkoop als de reguliere losse tickets ook in de verkoop gaan.

VIP 

Business en honkbal gaat perfect samen. Voor een onderscheidende ervaring richting je klant of collega, moet je vooral denken aan de Honkbalweek Haarlem. Bekijk de wedstrijd vanuit de VIP lounge met heerlijke hapjes en drankjes. Lees hier meer over de mogelijkheden.