De Honkbalweek Haarlem biedt haar zakelijke gasten een onderscheidende combinatie van tophonkbal, sfeer en gastvrijheid. Op de Honkbalweek Haarlem bestaan er diverse mogelijkheden om uw collega’s of zakenrelaties te ontmoeten, presentaties bij te wonen, of in een bijzondere ambiance te netwerken.  

De Honkbalweek Haarlem trekt iedere editie tienduizenden bezoekers naar het Pim Mullierstadion in Haarlem. Als partner van dit prestigieuze internationale sportevenement kunt u profiteren van een reeks voordelen die uw organisatie op een positieve wijze zullen beïnvloeden.  

De bezoekers van de Honkbalweek komen niet alleen uit Nederland; uw organisatie bereikt een internationaal publiek van gepassioneerde honkballiefhebbers en zakelijke professionals. Als partner wordt uw bedrijf onderdeel van een internationaal platform dat u toegang biedt tot een breed en divers publiek.  

VIP lounge
De VIP lounge is de perfecte plek om in een ongedwongen sfeer te verblijven tijdens het toernooi. In deze lounge kunt u bijpraten, netwerken en de wedstrijd bekijken onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Onze Hospitality-partner zorgt ervoor dat het uw gasten aan niks ontbreekt. Kiezen voor een zakelijk arrangement bij de Honkbalweek Haarlem betekent dat u ook zelf mee kan denken over een passende ervaring. Programma’s op maat met clinics, meet and greets en merkactivaties kunnen voor uw organisatie georganiseerd worden 

Naast de VIP lounge, bestaat er ook een mogelijkheid om de ultieme honkbal VIPbeleving te hebben door plaats te nemen achter de Backstop in een comfortabele stoel met  service tijdens de wedstrijd: een werkelijk unieke ervaring en de plekken met het beste zicht in het Pim Mullierstadion! Direct tickets bestellen? Klik hier! Meer informatie? Mail naar partners@honkbalweek.nl 

Diamond Club

Een geweldige ervaring voor VIP’s, je vindt de Diamond Club direct achter de back stop. Je kunt het gras dus ruiken! Het aantal zitplaatsen is hier beperkt, dus wees er snel bij. De tickets voor de Diamond Club zijn per wedstrijd. Direct bestellen? Klik hier!

Sponsoring 

De Honkbalweek is een perfect uithangbord voor uw organisatie! Met onze focus op honkbalcultuur, innovatie, duurzaamheid en goed gastheerschap, biedt de Honkbalweek uw organisatie volop merkexposure. Wilt u uw organisatie graag koppelen aan de Honkbalweek Haarlem? Diverse opties  zoals branding, merkactivaties en andere marketingmogelijkheden bestaan om aan uw zichtbaarheid en merkassociaties te werken. Wij denken graag mee! Stuur een email naar info@honkbalweek.nl en dan nemen wij contact op!  

Zakelijke aanvraag