De Honkbalweek Haarlem is een toonaangevend evenement met een rijke historie. Menig traditie wordt gevierd en in ere gehouden. Om de Honkbalweek en de honkbalsport toekomstgericht te houden, heeft de Honkbalweek Haarlem ook een innovatief karakter. Dit kan gevonden worden op menig terrein.  

Innovaties in de Honkbalsport 

Op de Honkbalweek worden nieuwe innovaties in de honkbalsport uitgeprobeerd. Altijd met als doelstelling om de beleving voor toeschouwers en spelers te optimaliseren. Denk hierbij aan technische innovaties, kortere wedstrijden of ander type ballen. Maar innovaties kunnen ook toegepast worden in zaken buiten het veld: denk aan duurzaamheid, entertainment en eten en drinken.   

Talent voor de toekomst 

Op de Honkbalweek Haarlem loopt er iedere editie enorm veel honkbaltalent rond. Tientallen scouts vanuit Major League Baseballteams zitten op de tribune om te zoeken naar de nieuwste sterren. Menig speler is terechtgekomen in de hoogste profcompetities ter wereld. De momenten om deze supersterren in de dop van dichtbij aan het werk te zien in Haarlem is dus een ervaring die je niet wilt missen!