Bereikbaarheid Honkbalweek Haarlem

Openingstijden Honkbalweek Haarlem

Anderhalf uur voor aanvang van de eerste wedstrijd gaan de hekken open van het Pim Mulier stadion. De openingstijden verschillen dus per dag. Bekijk hiervoor het wedstrijdschema.

Kom met het openbaar vervoer

Het Pim Mulierstadion is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We adviseren om met de bus of trein naar de Honkbalweek te komen. Station Bloemendaal is op loopafstand van het Pim Mulierstadion en er stoppen bussen in de buurt.

Bereikbaarheid met fiets of scooter

Het stadion is goed te bereiken met fiets of scooter. Er is een bewaakte fietsenstalling beschikbaar direct bij de ingang van het evenemententerrein.

Bereikbaarheid met de auto

Er zijn geen parkeermogelijkheden direct rondom het stadion. Als je met de auto komt, kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van het Kennemer Sportcenter in Haarlem. Het is vanaf hier ongeveer 10 minuten lopen naar het stadion. Ook is er een Kiss & Ride locatie in de buurt van het stadion voor mensen die slecht ter been zijn of als je alleen afgezet moet worden.

LET OP: parkeren in de directe omgeving is alleen voor buurtbewoners. Door te parkeren in het naastgelegen vergunninghoudersgebied riskeer je een hoge boete!