De eerste partnerafspraken voor HWH 2022 zijn gemaakt!

De Honkbalweek Haarlem werkt sinds jaar en dag samen met verschillende (lokale) partners, bedrijven en sponsoren om dit unieke sportevenement vorm te kunnen geven en financieel rendabel te maken. Deze week heeft Haarlem Honkbalweekvoorzitter Guus van Dee de eerste partners voor de jubileumeditie van 2022 vastgelegd: Van Ekeris Expo Service, Stokerij Klopman en Collo Architecten. We stellen de partners graag aan jullie voor:

Van Ekeris Expo Service is al jarenlang een trouwe en vaste gast bij de Honkbalweek. Eigenaar Jaco van Ekeris was in 1986 secretaris van de WK organisatie die in NL gehouden werd en is sindsdien altijd honkbalfan in hart en nieren gebleven. Bij de jubileumeditie van 2022 neemt van Ekeris voor de vierde keer op rij een VIP Box af voor de hele week. Jaco: “Ik vind Honkbal een schitterende sport en onthaal graag mijn relaties en vrienden tijdens de Honkbalweek. Alles is goed verzorgd: een hapje, een drankje, mooi honkbal in een fantastische sfeer. Daarnaast draag ik de Honkbalweek een warm hart toe dus op deze manier lever ik graag mijn bijdrage.”

Stokerij Klopman, een Haarlemse bedrijf dat exclusieve gins produceert, is ook een nieuwe partner in 2022. Wij zijn heel blij met zijn bijdrage aan de Honkbalweek Haarlem en heten hem van harte welkom!

COLLO architecten uit Santpoort is ook partner geworden! Rein Braaksma honkbalt zelf nog actief en is al jaren een Honkbalweekfan. Hij is blij dat hij een bijdrage kan leveren aan het gezond houden van de Honkbalweek en kijkt uit naar de nieuwe samenwerking.

Wil jij met jouw bedrijf ook partner worden van de Honkbalweek?

De Honkbalweek staat elke keer weer garant voor een hele week mooi honkbal. Zoals dat natuurlijk bij een echte Honkbalweek hoort is er rondom de wedstrijden volop ruimte voor muziek, clinics en andere evenementen. Wil jij met je bedrijf aansluiten bij dit unieke sportevenement of heb je ideeën over een samenwerking met de Honkbalweek? Laat ons dat weten! Als partner van de Honkbalweek kun je bijvoorbeeld relaties uitnodigen op het VIP Deck om met elkaar een honkbalwedstrijd te bekijken of je netwerk flink uitbreiden met andere partners die tijdens het toernooi aanwezig zijn. Business-to-business in optima forma! Stuur voor meer informatie en de mogelijkheden een mail naar info@honkbalweek.nl, dan we nemen zo snel mogelijk contact met je op.