For the love of the game

Zonder Corona zouden we, de bestuursleden, nu allemaal vol adrenaline bezig zijn met de laatste voorbereidingen: ieder met zijn eigen ”to do” lijstjes en samen met de gemeenschappelijke vragen. Komen de ploegen wel? Wat gaat het weer doen? Hoe loopt de voorverkoop?  Tribunes worden opgebouwd, de VIP-galerij wordt neergezet, de fanzone wordt ingericht, er is actie alom. Een laatste bijeenkomst met alle 100 medewerkers, het uitreiken van de toernooikleding, een peptalk, iedereen heeft er zin in en staat klaar om te knallen!

We weten allemaal dat het anders is gelopen, de jubileumeditie, de 30e  Honkbalweek is twee jaar uitgesteld, we zullen even geduld moeten hebben. Maar één ding staat vast: het zal fantastisch worden, we waren klaar om er een feest van te maken. Onze voorbereidingen zijn niet voor niets geweest, we bouwen daar op voort en gaan door!

Wat ons erg goed heeft gedaan waren de reacties van jullie. Velen staken ons een hart onder de riem, partners met wie we afspraken hadden voor meerdere toernooien verlengden zonder problemen hun contract, niemand vroeg om compensatie voor gemiste inkomsten. Hierdoor zijn we financieel niet in gevaar gekomen. We danken jullie daar voor.

De periode die we op het moment met elkaar beleven is bizar, brengt vele beperkingen met zich mee, maar ook nieuwe inzichten en kansen die hoop en positiviteit met zich meebrengen. In dit kader heeft ons PR-team een online  Honkbalweek bedacht. Het start vrijdag 26 juni om 17:00 uur. Meer informatie hierover leest u in de bijlage.

We willen jullie een mooie zomer toewensen met mooie nieuwe belevenissen, al dan niet sportief en beloven jullie op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rond de 30e Honkbalweek Haarlem. We hopen dat jullie er dan allemaal met evenveel enthousiasme weer bij zijn!