Honkbalweek Haarlem 2020 geannuleerd!

Beste mensen,

De maatregelen met betrekking tot het besmettingsgevaar van het coronavirus zijn ingrijpend en hebben grote gevolgen. Vanavond heeft minister-president Rutte tijdens een persconferentie aan de Nederlandse bevolking laten weten dat de regelgeving nog meer aangescherpt moeten worden. Tot 1 juni worden alle evenementen afgelast.

Het bestuur van de HWH is zich bewust van haar verantwoordelijkheid en heeft daarom besloten dat de Honkbalweek Haarlem in 2020 niet door zal gaan. Alle voorbereidingen zijn per direct gestaakt.

We begrijpen dat dit – net als voor ons – een teleurstelling is voor iedereen die het honkbal een warm hart toedraagt. Tegelijkertijd realiseren we ons ook dat er op dit moment belangrijkere zaken aan de orde zijn. Gezondheid en veiligheid hebben de hoogste prioriteit.

In 2022 is de volgende Honkbalweek Haarlem. De dertigste editie van dit prachtige Haarlemse sportevenement. Wij gaan er dan weer helemaal voor. Met een mooie line up, volle tribunes en enthousiast publiek. Voor, door en met jullie!

Wij wensen jullie veel kracht, gezondheid en sterkte toe in deze moeilijke tijden.

Let alsjeblieft goed op elkaar,

met sportieve groeten,
het bestuur van de HWH,
Guus van Dee – Françoise Jansen – Dick Dortmundt – Paul Louman – Marleen Zwartkruis – Gerrit Ligtenberg – Léon Ravestein