Ibis Styles Haarlem City Hotel ook in 2020 het officiële spelershotel

Het Ibis Style Haarlem City Hotel is 2020 wederom het officiële spelershotel voor de deelnemende teams van de 30ste editie van de Honkbalweek Haarlem.
Voorzitter Guus van Dee en general manager Andre Aaij van Ibis Style City Hotel schudden elkaar de hand na het ondertekenen van het contract.

Het Ibis Styles City Hotel is exclusief afgehuurd ten behoeve van één van Nederlands meest geliefde internationale topsportevenementen, de Haarlemse Honkbalweek. Eerdere jaargangen hebben toeschouwersaantallen laten zien van tienduizenden bezoekers. Zij moeten echter een plek vinden elders in de omgeving; het hotel is gedurende deze periode de thuisbasis voor alle deelnemende teams.

Over Ibis Style Haarlem City Hotel
Het Ibis Styles Haarlem City wat geopend is in 2018, ligt aan de sportboulevard van Haarlem. De ijsbaan ligt pal naast het hotel en vanuit de lounge en diverse kamers kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de ijsbaan. Het thema sport is daarom onontbeerlijk! El ke kamer heeft een eigen sportthema met diverse sportafbeeldingen. Ontdek Haarlem en geniet van een grote diversiteit aan musea, winkels en restaurants. Daarnaast ligt het hotel dicht bij het strand van Bloemendaal en de stad Amsterdam. De keus is aan u!

Het ibis Styles Haarlem City ligt aan de sportboulevard van Haarlem. Amsterdam en de kust zijn gemakkelijk bereikbaar (Bloemendaal ligt op 2 km en Amsterdam op 20 km van het hotel). Haarlem is een van de beroemdste monumentale steden van Nederland. Haarlem heeft een historisch centrum met 1149 nationale monumenten, zoals de Grote kerk/Sint-Bavokerk aan de Grote Markt, en beschikt over 22 musea en expositieruimten, bv. Teylers Museum, met een tentoonstelling van de Italiaanse kunstenaar Michelangelo.

Het gloednieuwe ibis Styles Haarlem City ligt aan de sportboulevard van Haarlem. Amsterdam en de kust zijn vanuit het hotel gemakkelijk bereikbaar. Het bruisende en gezellige centrum van Haarlem ligt op 1,9 km van het hotel.