Italië maakt de line-up van de Honkbalweek Haarlem 2024 compleet!

Italië heeft bevestigd dat het deel zal nemen aan de Honkbalweek Haarlem 2024. Met de toevoeging van Italië aan het indrukwekkende deelnemersveld, met onder andere Team USA, Europees kampioen Spanje, Team Kingdom of the Netherlands, Chinees Taipei (Taiwan) en de nummer 1 van de wereld Japan, belooft het een spannend toernooi te worden.

Team Italië, momenteel 14e van de wereld, speelt onder leiding van manager Mike Piazza. Piazza, lid van de Baseball Hall of Fame en ex-Major League Baseballspeler van onder andere de Los Angeles Dodgers en New York Mets, neemt een sterke selectie mee uit Italië en wil laten zien dat Italië bij de beste honkballanden ter wereld hoort.

Toernooidirecteur Peter Herkemij is verheugd met de deelname van Italië: “Het is geweldig om Italië als zesde land toe te voegen aan het sterke deelnemersveld van Honkbalweek Haarlem. De wedstrijden tussen Nederland en Italië zijn al jarenlang een absoluut hoogtepunt op de Honkbalweek. Ik ben er dan ook trots op dat we ook in 2024 deze krachtmeting weer mogen meemaken.”

Passe-partouts voor het toernooi zijn al enige tijd verkrijgbaar en vanaf donderdag 7 maart start om 10 uur ook de losse kaartverkoop voor alle wedstrijden.