Ticketverkoop Early bird passe-partouts start vrijdag 10 november om 12:00 uur

Vrijdag 12 juli 2024 barst de Honkbalweek Haarlem weer los. We willen jou als trouwe fan als eerste laten weten dat je een passe-partout kunt kopen voor je favoriete plek, zodat je zeker weet dat je er weer een écht Honkbalweekfeest van kunt maken!

Dit jaar werken we met vaste stoelnummers per passe-partout. Je kunt in alle secties een stoel uitzoeken. Deze plek is dan de gehele Honkbalweek voor jou! Hoe eerder jij en je vrienden dus kaarten koopt, hoe groter de kans dat je weer lekker bij elkaar kunt zitten en kunt genieten van elke dag tophonkbal en gezelligheid.

Kaarten voor een hele groep bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Je moet dan, naast de naam van de groepsgenoten, ook hun e-mailadres invullen op het verkoopformulier op de website.

Early bird passe-partout prijzen verkrijgbaar 10-11-23 t/m 31-12-23

Voor kinderen tot 14 jaar zijn ook passe-partout te koop in diverse prijscategorieën. 

Kinderen onder de twee jaar mogen gratis naar binnen, mits ze gezellig bij hun ouders op schoot zitten.

Heb je nog vragen? Check eerst even de FAQ op onze website. Kun je daar niet het antwoord vinden op je vraag, mail dan naar info@honkbalweek.nl. We helpen je graag verder.

De Honkbalweek Haarlem is van vrijdag 12 juli tot en met vrijdag 19 juli. Meer informatie over tickets,teams, events en ander nieuws is te lezen op onze website www.honkbalweek.nl. Volg ook onze socials (Facebook, Instagram, Twitter) voor de laatste updates!

Wij kijken nu al uit naar een geweldige Honkbalweek. Laten we er samen weer een onvergetelijke ervaring van maken!